dimecres, 30 de desembre del 2009

Laboratoris

A continuació exemplifico tres jocs que vem treballar l'altre dia a classe i que ens poden servir com a laboratoris experimentals perquè els nens arribin a situacions d'aprenentatge a través de les TIC. Crec que aquest és un camp molt ampli que ens falta molt per descobrir i on hi ha moltes aplicacions útils.

CRAYON PHYSICS DELUXE és un laboratori on es poden representar les moviments de les lleis de la física. L'infant amb aquest joc ha d'anar fent proves i aprèn a la vegada que descobreix mentre interacciona amb l'aplicació del joc.





ARTRAGE 2.5 aquest és un programa de dibuix on a partir d'una paleta molt àmplia podem realitzar i utilitzar tot tipus de gruixots. Els nens podran ser creatius amb l'ordinador. Podran desenvolupar les seves arts plàstiques (tot hi que personalment crec que aquesta art s'ha de desenvolupar de manera fisíca palpant i estant en contacte amb els materials).





WINLOGO aquesta és una aplicació molt simple que consisteix en fer moure una tortuga que hi ha al mig de la pantalla donat-li diferents ordres; marcant-li l'angle i els centímetres que ha d'avançar. Ens pot servir per treballar àmpliament la geometria i diferents estratègies de resolució d'un problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada