dimecres, 30 de desembre del 2009

Sis aplicaions; quina més útil?

Aquesta entrada fa referència a les sis aplicacions treballades i presentades a classe. Cadascuna de les sis és una eina molt útil que de ben segur que la podrem utilitzar al dia a dia.

-GoogleEarth: aquesta és l'aplicació que vaig triar per treballar i exposar-la conjuntament amb els meus companys que eren la Cristina Cazador, el Roderic Pico i l'Albert Valbuena.

Aquesta aplicació ens permet volar a qualsevol lloc de la Terra per veure imatges per satèl·lit, mapes, relleus, edificis en 3D, des de les galàxies a l'espai fins als canyons submarins de l'oceà.

A continuació adjunto el power point que vem crear perquè pogueu descobrir-ne la seva grandesa.


-Igoogle: és una pàgina de Google que te la pots personalitzar. Afegint notícies, fotos, el temps i altres webs que fan referència a la pàgina de Google.

A continuació en podeu veure un video-tutorial.

-Traductor google: Ens permet traduïr textos i pàgines amb més de 40 idiomes.

-Dotsub: Aquesta aplicació ens permet traduïr i subtitular videos. El video que us mostro ara és un exemple de com quedaria el treball. http://www.youtube.com/watch?v=gfc9Fcduo74

-Visible body: Aquest programa ens permet descobrir el cos humà en tres dimencions

A continuació podeu visualzar un video-tutorial.

-Comsoc: Aquest és un laboratori de l'edu365.cat que ens ajuda i ens orienta a l'hora de fer el treball de recerca, un treball costós però a la vegada divertit que s'ha de realitzar durant el Batxillerat; normalment a segon de batxillerat. A continuació tenim la web: http://www.edu365.cat/aulanet/comsoc/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada